Редуктор

Редуктор
Chat Now
Детаљи о производу

Специјални Хуитонг Стеел Цо., Лтд је познат Кина редуктор произвођача и добављача, опремљен са продуктиван фабрике и компанија и као професионални редуктор извозник и продавац, увек поздрављамо да купи и велепродаја редуктор висококвалитетног Лулу лулу редуктори, ексцентрични редуктор, концентрична редуктор, челичне цеви редуктор из наше фабрике.

За редуктор омогућава за промену величине лулу да се испуне услови Хидраулични проток система, или да се прилагоде постојеће цеви од друге величине. Редуктори су обично концентричним редуктори, али ексцентрични редуктори користити када је то потребно за одржавање на истом нивоу врха или дна-од-цеви.

Хтонгстеел је постала водећи добављач једно стајање решење за све ваше захтеве редуктор. Ми смо један од највећих извозника &амп; дистрибутера редуктор у Кини. Наши производи имају био у широкој употреби на многим пољима и код куће и у иностранству. Свако одељење су под савршен за управљање и потпуно аутоматски производње како би се нуде најбољи квалитет производа и Упитај услуга нашим клијентима.

Производи:

Концентрична редуктор, угљен стил ЦОН редуктор, редуктор ЦОН нерђајући челик, легура челика редуктор ЦОН ЦОН редуктор, ексцентрични редуктор, ЕЦЦ редуктор, карбонски ЕЦЦ редуктор, ИНОX челика редуктор ЕЦЦ, редуктор Ецц челичних легура.

Величина:

Бешавне редуктор: 1/2" на 24", заварио редуктор: 26 "-48".

Дебљина : СЦХ20-СЦХ160

Материјали:

АСТМ А234WПБ WПЦ, А105, А420WПЛ6, WПЛ9, WПЛ3, WПЛ8, WПХY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Стандард:

АНСИ ИСО, ЈИС, ДИН, БС, ГБ

Сродне претраге: лулу редуктор, пусти и редуктори, ексцентрични редуктор, концентрична редуктор, челичне цеви редуктор.


Истрага