Лулу Тее

Лулу Тее

Најчешћи лулу уклапа се термин за голф. Доступна са свих жена нит дупље, све солвент заварити прикључака, или са противи солвент заварити утичнице и са стране утичницу са жена нити. Користи се

Hozir chat

Mahsulot detali

Специјални Хуитонг Стеел Цо., Лтд је је познати Кина лулу тее произвођача и добављача, опремљен продуктиван фабрике и компанија и као професионални лулу тее извозник и продавац, увек поздрављамо да купи и велепродаја висококвалитетних лула пробу тее, Лулу теес, тее за лулу, 3 пута крст тее, унакрсни тее из наше фабрике.

Најчешћи лулу уклапа се термин за голф. Доступна са свих жена нит дупље, све солвент заварити прикључака, или са противи солвент заварити утичнице и са стране утичницу са жена нити. Користи се да или комбинујете течни гас. То је врста лулу који одговара а то је Т-у облику имати два довода, код 90 ° за везу на главну линију. То је кратка део цеви са бочним утичницу. Потпуно се користи за повезивање цеви од дијаметара или мења смер покреће се Лулу. Они су направљени од различитих материјала и доступан у различитим величинама и заврши. Интензивно користе се у мреже цевовода за транспорт флуида двофазних мешавине. Они су категорисане као: једнако Тее-а и неједнаке Тее.

Када је величина грана је исто као и заглавље цеви, користи се једнако тее и када грана величине је мања од величине заглавља, смањење тее ће се користити. Најчешћи су сира, са исте величине са увала и утичницу. Неки од индустријских теес су стрејт Тее смањење Тее, дупли грану Тее, дупли грану смањење Тее, Конусни Тее, дупли грану купастог Тее, Тее Биковој глави, купастог смањење Тее, дупли грану купастог смањење Тее, тангенцијално Тее и дупли тангенцијално Тее.Тхе грану изнад теес су категоризовани на основу њихове облике и структуру. Они такође могу се сврстати на основу они су потребни за извршавање апликације.

Хтонгстеел је један од водећих Кина лулу тее произвођача и добављача, ако желите да купите или набавке висококвалитетне тее про професионална компанија, фабрика, продавац и извозник, будите слободни да нас контактирате.

Спецификације:

Бешавне: 1/2 '' - 24'', заварене:'' од 24-96'', дебљина: СЦХ10-XСС

Разреду и материјал:

Нерђајући челик: АСТМ А403 WП304, 304Л, 316, 316Л, 321.

Легура челик: АСТМ А234 WП12, WП11, WП22, WП5, WП9, WП91.

Челични Стандард:

АСМЕ Б 16.9 АСМЕ Б 16.25, МСС СП-75, ДИН2615, ЈИС Б2311, ЈИС Б2312, ЈИС Б2313.

Повезане претраге: лулу који одговара Тее, Лулу тее, тее за лулу, 3 пута преко Тее, крст тее, једнаке Тее челик једнаке Тее, једнаке Тее од нерђајућег челика, легура челика једнаке Тее, редуктор Тее, челика редуктор Тее, иноxа редуктор Тее, легура челика редуктор Тее.


Oldingi:Правоугаони квадратних цев од нерђајућег челика Keyingi2:Reducer

So'rov