ПРИРУБНИЦЕ

ПРИРУБНИЦЕ

АНКЕРИ се углавном користе када је потребна је веза са вентили, у ред инструменте и/или за повезивање опреме млазнице. ПРИРУБНИЦЕ фитинг је генерално укључују притиском на два површинама бити ј

Hozir chat

Mahsulot detali

Специјални Хуитонг Стеел Цо., Лтд је познати произвођач ПРИРУБНИЦЕ Кине и снабдевач, опремљен продуктиван фабрике и компанија и као професионални ПРИРУБНИЦЕ извозник и продавац, увек поздрављамо да купи и велепродаја високог квалитета АНКЕРИ, челичне ПРИРУБНИЦЕ, Лулу који одговара прирубница, Карбон целика прирубница, ИНОX челичних АНКЕРИ из наше фабрике.

АНКЕРИ се углавном користе када је потребна је веза са вентили, у ред инструменте и/или за повезивање опреме млазнице. ПРИРУБНИЦЕ фитинг генерално укључују притиском на два површинама да буду заједно чврсто, уз помоћ нити вијци, клинови, кљеста или неки други начин подношења високог компресивна снага. [16 ] често, заптиваи, паковање или један Оринг је инсталиран између АНКЕРИ у спречавању цурења, али понекад је могуће користити само нека посебна масна, или ништа, ако парења површине прецизно су формиране. АНКЕРИ су дизајнирани за следећи рејтинг притисак: 150 лб, 300 килограма, 400 лб, 600 лб, 900 килограма, 1500 лб и 2500 лб или 10 Бар, 15Бар, 25Бар, 40Бар, 64Бар, 100Бар и 150 бара. Разне врсте АНКЕРИ су доступни у зависности од врсте њихових конструкциона особина. Следећи су врсте АНКЕРИ генерално коришћена у цеви. Ови АНКЕРИ су доступни са различитим окренута као уздигнути лице, равно лице, заједничка лице прстен и сл.

ПРИРУБНИЦЕ тип су као испод:

Не смрде АНКЕРИ слепи АНКЕРИ, Лап јоинт АНКЕРИ, апарати за заваривање врат АНКЕРИ, прирубница таблицу, утичнице за варење АНКЕРИ, Уланчано АНКЕРИ.

СЛИП на АНКЕРИ су се пребацио преко цеви и затим заварена из унутар и изван пружају довољно снаге и спречавању цурења. Ова прирубница користе уместо Велд вратове многи корисници због своје ниже трошкове, као и чињеница да захтева мање прецизности када резање лулу да дужина.

Слепи АНКЕРИ немају досадан и користе се да угаси систем цеви или вазал отварања. Његов дизајн омогућује једноставан приступ вазал или систем цеви у сврху инспекције. То се од са или без чворишта код произвођача опција.

Заварити врат АНКЕРИ су дизајнирани да се споје на систем цеви од стране дупе за заваривање. Они су скупи због свој дуги врат, али препоручује се за високе наглашава са лулом, смањење стреса апликације. У врат, или чвориште, преноси стрес концентрација у бази на ПРИРУБНИЦЕ. Постепен прелаз дебљине из базе из средишта на дебљину зида у дупе спој пружа важне појацање за израду прирубница. Турбуленција и ерозије су смањена због подударни досадан величину на лулу и прирубница.

Утичнице АНКЕРИ су сличне танким на АНКЕРИ у структуре, али досада је контра досадно да прихвати Лулу. Пречник преосталих досада је исто као и унутар пречника цеви. Филети поправку око средишта за израду прирубница прилаже израду прирубница Лулу. Је опционална интервал Велд могу применити у стресном апликацијама. Своје највеће користи у систему високог притиска као што је Хидраулични и Парни редови.

Лап Јоинт ПРИРУБНИЦЕ је опет слична слип избоцине, али има радијус у пресеку досада и ПРИРУБНИЦЕ лице да се прилагоди на крилу одсечка блокаду. Лице на крају одсечка формира Заптивна лице на ПРИРУБНИЦЕ. Његова примена су где секције цеви система треба да се уклоне војне брзо и лако за инспекцију или замену.

Разреду и материјал

АСТМ А182 Ф304 "," Ф304Л "," Ф316 "," Ф316Л "," Ф321 "," Ф347, 316, 316 Л, 321, 310С, 904 Л, С31803, Ф51.

ПРИРУБНИЦЕ тип

Не смрде АНКЕРИ слепи АНКЕРИ, Лап јоинт АНКЕРИ, апарати за заваривање врат АНКЕРИ, прирубница таблицу, утичнице за варење АНКЕРИ, Уланчано АНКЕРИ

ПРИРУБНИЦЕ Стандард

ГБ ЈИС, БС, ДИН, АНСИ

Спецификација

1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1 1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Притисак рејтинг

Класа : 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

ПН : 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5К- 40К-А.

Заптивање површина

ФФ "," РФ "," Љ "," ФМ "," Р.Т.Ј "," Р.Ј.

Апликација:

Прирубница за нерђајући челик је у широкој употреби у повезивању нафтовод у петролеум хемикалија, напајање, гаса, воде, линији цев, топлоте бивши-измењивач, бродоградња, грађевинске.

Флангед везе имају тенденцију да буду више гломазан него друге везе, али можете да извршите у тражећи апликације, као што су велике водоводне цеви и хидро електрана системе.

Везане за претрагу: АНКЕРИ, челичне ПРИРУБНИЦЕ лулу пробу прирубница, карбонски прирубница, ИНОX прирубница, гас прирубница, уља прирубница, челични АНКЕРИ, уље лулу ПРИРУБНИЦЕ, Слип-Он заварене прирубница, ДАКЛЕ прирубница, РФ тако прирубница, заварио ПРИРУБНИЦЕ врат, Wелдед-врат прирубница, WН прирубница, WН РФ прирубница, WНФ прирубница, Љ АНКЕРИ, ЉФ прирубница ЉФ АНКЕРИ, ТХ АНКЕРИ, ПРИРУБНИЦЕ ТХ, ТХ са АНКЕРИ, Соцкет Велд АНКЕРИ, Сла АНКЕРИ, Соцкет Велд Сла АНКЕРИ , Лулу који одговара АНКЕРИ Соцкет Велд лулу АНКЕРИ, прирубница таблицу, ПТ АНКЕРИ, заварене тањир АНКЕРИ, карбонски АНКЕРИ, АНКЕРИ нерђајући челик.


Oldingi:Крст Keyingi2:Zanglamas po'latdan yasalgan nozik quvurlar

So'rov