Крст

Крст

Унакрсни спојеви се зову и 4-wаy фитинг. Ако је грана пролази линија потпуно термин за голф, са плоцом крстића. Крст има један вентил и три испоставе или порок стих. Често имају тако

Hozir chat

Mahsulot detali

Специјални Хуитонг Стеел Цо., Лтд познати Кина крст произвођача и добављача, опремљени продуктиван фабрике и компанија и као професионалац крст извозник и продавац, увек поздрављамо вас да купи и велепродаја висококвалитетних лула крст, 4 пута унакрсни погодна, крст погодна, 4 пута крст пробу цев од наше фабрике.

Унакрсни спојеви се зову и 4-wаy фитинг. Ако је грана пролази линија потпуно термин за голф, са плоцом крстића. Крст има један вентил и три испоставе или порок стих. Често имају крајеве солвентан заварене утичнице или жена нити крајеве.

Унакрсни спојеви можете да генеришете гомилетину стреса, нема никог као температурних промена, јер су у средишту четири тачке повезивања. Потпуно је мирнију од крста, као и потпуно се понаша као троноге столице, док крст се понаша као столица за иетвероноћни. (Геометријско , "поене 3-колинеарни дефинисати авион" самим тим 3 ноге су инхерентно стабилан.) Крстова су уобичајене у ватру спринклер системима, којима стрес изазван термалне експанзије нису генерално спорно питање, али не у водовод, због њихове додатно у поређењу са коришћењем два теес.

Хтонгстеел је постала водећи добављач једно стајање решење за сва твоја лула крст захтеве. Ми смо један од највећих извозника &амп; дистрибутери цеви прелази у Кини. Наши производи имају био у широкој употреби на многим пољима и код куће и у иностранству. Свако одељење су под савршен за управљање и потпуно аутоматски производње како би се нуде најбољи квалитет производа и Упитај услуга нашим клијентима.

Величина:

Бешавне: 1/2"- 24", заварене: 24"- 96"

Дебљина:

СЦХ10-XСС

Материјали:

Угљен челик: АСТМ А234 WПБ, А234 WПЦ, А420 WПЛ6.

Нерђајући челик: АСТМ А403 WП304, 304Л, 316, 316Л, 321.

Легура челик: АСТМ А234 WП12, WП11, WП22, WП5, WП9, WП91.

Стандард:

АСМЕ Б 16.9 АСМЕ Б 16.25, МСС СП-75, ДИН2615, ЈИС Б2311, ЈИС Б2312, ЈИС Б2313.

Сродне претраге: лулу преко, 4 пута крст пробу, крст пробу, 4 пута крст цеви.

Oldingi:Нерђајући челик санитарне лулу Keyingi2:ПРИРУБНИЦЕ

So'rov