Прецизна цијев

Прецизна цијев

Хтонгстеел се појавио као водећи добављач једно стајање решење за све твоје прецизност цеви захтеве. Ми смо један од највећих извозника & дистрибутери од прецизност цеви у Кини. Наши производи

Hozir chat

Mahsulot detali

Специјални Хуитонг Стеел Цо., Лтд је на познати Кина прецизност цијев произвођача и добављача, опремљен продуктиван фабрике и компанија и као професионални прецизност цев извозник и продавац, увек поздрављамо вас да купи и велепродаја висококвалитетних Бешавне цеви, прецизност челик из цеви, Бешавне челик прецизност лулу, Бешавне челичне цеви прецизност из наше фабрике.

Хтонгстеел се појавио као водећи добављач једно стајање решење за све твоје прецизност цеви захтеве. Ми смо један од највећих извозника &амп; дистрибутери од прецизност цеви у Кини. Наши производи имају био у широкој употреби на многим пољима и код куће и у иностранству. Свако одељење су под савршен за управљање и потпуно аутоматски производње како би се нуде најбољи квалитет производа и Упитај услуга нашим клијентима.

Производи:

Аустенитног нерђајући челични лимови

Обострано нерђајући челични лимови

Никл легура

Прецизност цеви Хтонгстеел је произвела се испоручују са хладно вучене, земљи, изузетно полирано или бистра површина, у зависности од величине и зид дебљине.

Спецификације:

Изван диаметер 0.5-50.8 мм (0.0197-2 у.)

Зид тхицкнесс 0.10-3 мм (0.0039-0.118 у.)

У танком зиду прецизност цеви

Величина опсег:

Изван диаметер 0.787-130 мм (0.031-5 у.)

Зид тхицкнесс 0.254-19.05 мм (0.010-0.750 у.)

Сродне претраге: Бешавне цеви, Бешавне челичне цеви прецизност, прецизност челичне цеви, прецизност, Бешавне челичне цеви, Бешавне челичне цеви прецизност, прецизност цеви.

Oldingi:Issiq zanglamaydigan po'lat plitalar Keyingi2:Хладно ваљане ИНОX таблице

So'rov