Кратак увод од 304 нерђајући челик таблица

- May 11, 2016-


304 нерђајући челик таблица са широке, отпорност на корозију добар, топлотни отпор, ниска температура снагу и механичка својства; Печаћење савијање као што је добро топлу радну способност, нема Термичка обрада ПолицyАгент феномен (немагнетизован, користећи температура - 196 ° Ц)


304Л нерђајући челик таблица након заваривања или уклонити стрес, то је добар отпор зрно граница корозије; Под условом да без Термичка обрада, то можете да држите добар корозију отпорност, температура - 196 ° Ц 800 ° ц.


По особинама челика разреда могу бити подељени у пет типова: аустените, аустенитног - Гвоздени, гвозденом зрна и мартенсите тип, ПолицyАгент падавина. Захтеви могу да издрже у оxалиц ацид, сумпорна киселина, ферик сулфат, нитрат, азотну киселину, Флуорна киселина, сумпорна киселина, сулфатом, фосфорна киселина, вотоформиину киселину, сиржетне киселине итд све врсте киселине корозија, распрострањена у хемикалија, храну, лекове, папир прављење, уље и атомску енергију индустрији и грађевинарству, прибором, стоног, аутомобил и домаћинство све врсте резервних делова.


Нерђајући челик таблице Поврсина је глатка, високу пластичност, чврстину и механичке снаге, киселине и алкали корозије гаса, решење и другим медијима. То је нека врста легура челика није лако да ррају, али не долази у обзир рра.

‍‍

Водјење методом, 304 нерђајући челик таблице можете подељен на вруће котрљају и хладног роллинг две врсте, укључујући 0.02 на 4 мм дебљине од танке хладног долазиле тањир и густа таблица 4.5 до 100 мм.


Како би се осигурала да све врсте иноxа тањир снагу, Затезна чврстоћа, елонгатион и чврстоћу и друга механичка својства прилагоде услове, уочи испоруку челика након оптимизирано, солидно решење третман и третман старења, Термичка обрада.


304 нерђајући челик таблица површина је лепа и могућност коришћења диверсификација, која има много перформанси као што су корозија отпорна добре перформансе, дуго трајна од обичних челика, велике чврстоће, и због тога се велика могућност танке тањир, отпорност на високу температуру оксидације и велике снаге, чиме могу да се боре са пожаром, нормална температура обраде, наиме лако пластичну обраду , једноставно одржавање као основу не површинске, чист и високо полирано, добре перформансе за варење.

Oldingi:Анализа учинка 304 серија производа Keyingi2:337 истрагу о карбон челика и легура челичне производе