337 истрагу о карбон челика и легура челичне производе

- May 05, 2016-

На локалном времену, 26 априла, челик корпорација Сједињене Државе применити на Интернатионал Траде комисије од Сједињених Држава, захтев за Кину он Беи Ирон и Стеел Гроуп, Схангхаи Бао Стеел Гроуп и других 40 кинеских челичних предузећа извози Сједињене Државе угљен целик легура челични производи поднео 337 истрагу и објавите трајно искључење или судске налоге. То ће узети међународне трговинске комисије Сједињених Држава 30 дана за процјену петицију, и онда одлучим да спроведе истрагу, или не. Једном након архивирања одговоре на пропаст, затим кинеских челичних предузећа се вероватно суочити са бесправне контроле цена новчане казне за истрагу.


Сједињене Државе челик корпорација је претходник је основан 1864, Царнегие Стеел компаније, чије је седиште у Сједињеним Државама највећи је интегрисана челичних предузећа. Кинези оптужених за иелииане и њихове контроле цоллудед дилери цене, крађе пословних тајни, и кроз нетачно ознаку да бисте избегли трговине пореза, услове у складу са Сједињеним Државама "1930 године порезу" секција 337 истраге, блокирање кинеског челика производи извоз у Сједињеним Државама маркет.тхе Сједињених Држава Стеел Цорпоратион, користи ћу сва средства да се боримо за фер трговине , а наставити кроз случајеве анти-субвенција и анти-бацање, промовише постојећи посао за спровођење закона.

337 истрага се односи на Сједињене Државе међународне трговинске комисије могу бити у складу са секцијом 337 од краја 1930 године у закон о порезу, покренуо истрагу о неправедно понашање увоз трговинских санкција.


Шеф Цоммерце трговина обештећење Биро дати адресу и рекао 337 истрага је фокусирана на повреда права интелектуалне својине, и челични производи релативно зрела производе, не постоји таква ствар као спор за интелектуалну својину. Такозване интелектуалне својине прекршајног тврдње да нема факте, надам се да то Интернатионал Траде комисије за Сједињене Државе за одбацивање притужбе. Челик корпорацију Сједињене Државе да кинеске челичане поднео 337 истрагу је база на кинески извоз челика драстично порасла. На почетку 2014, кинески извоз челика и даље да расте, до краја 2015 године, челични извоза на броју више од 10% укупно излаза.

Током трговине трење са светских највећи произвођач челика Кина, до сада покрета Стеел корпорације Сједињених Држава је врло дрски и интензивна акција.

У овом тренутку, кинески челик налоге за производњу за скоро пола света. Кинески челик извози узрок међународне анти-бацање, али у име за повреду ауторских права на интелектуалну својину од притућбу, ово је први случај. Директор кинески Стеел Индустрy Ассоциатион дати адресу и рекао да су шокирани "337 истрагу" апликација корпорације Сједињених Држава челика, на одговарајућу контролу излаза, цена, створимо порекло и такозване интелектуалне својине права прекршајног оптужбе на основу доказа, контрадикција и везане за позицију. Стога , у нади да Сједињене Државе међународне трговинске комисије за одбацивање притужбе.

Директор је такође рекао да кинески гвожђа и челика асоцијације, као индустријска организација, увек стриктно трпим по кинеским законима, а у складу са правилима мултилатералних међународних активности.

Директор коначно нагласио да индустрији челика у Кини и Сједињене Државе деле широку заједничких интереса, кинеске челичане пристати да разменимо гледишта комуникација, дијалогом и консултације са Сједињеним Државама да се обе странке могу у потпуности, а траже да заједнички одржавају ред на тржишту, и противе се трговински протекционизам и заједнички да се изборе са глобалним челика капацитета проблем.


Oldingi:Кратак увод од 304 нерђајући челик таблица Keyingi2:Вруће продаја 304 316 Дебелозидне Бешавне ИНОX лулу за индустрију