Обострано цеви

Обострано цеви

Хтонгстеел је постала водећи добављач једно стајање решење за све захтеве обострано цеви. Ми смо један од највећих извозника & дистрибутери обострано цеви у Кини. Обострано цеви су ориги

Hozir chat

Mahsulot detali

Специјални Хуитонг Стеел Цо., Лтд је познат Кина обострано цеви произвођача и добављача, опремљен са продуктиван фабрике и компанија и као професионални обострано цеви извозник и продавац, увек поздрављамо да купи и велепродаја цеви обострано од нерђајућег челика високог квалитета, обострано иноxа таблице, обострано иноxа калем, намотаји обострано нерђајући челик из наше фабрике.

Хтонгстеел је постала водећи добављач једно стајање решење за све захтеве обострано цеви. Ми смо један од највећих извозника &амп; дистрибутери обострано цеви у Кини. Обострано цеви су креирани у борби против корозије проблема узрокованих хлорид-правац за хлађење воде и друге агресивне хемијски процес течности. Наши производи имају био у широкој употреби на многим пољима и код куће и у иностранству. Свако одељење су под савршен за управљање и потпуно аутоматски производње како би се нуде најбољи квалитет производа и Упитај услуга нашим клијентима.

Разреду и доступних материјала:

2205 , 904Л, С31803, 330, 660, 630,17-4ПХ, 631,17-7ПХ, 2507, Ф51, С31254 итд.

Величина : ДН15-600 или по прилагођавања.

Паковање:

Стандардни извоз паковање или по прилагођавања.

Тип:

Обострано прохром траке обострано иноxа лулу, обострано иноxа лист, обострано иноxа тањир, обострано иноxа калем стриптиз итд.

Сродне претраге: Обострано лулу, обострано цеви од нерђајућег челика, обострано таблице од нерђајућег челика, обострано иноxа калем, обострано иноxа смотане, Дуплеx челика, обострано иноxа Лулу.

Oldingi:Qalin devor quvurlari 304,304L, 316, 316L Keyingi2:Обострано нерђајући челик

So'rov